Unieke-dagvoozitter-Fotocompilatie

impressie

UNIEKE CASES

Geen enkel event, congres, symposium of bijeenkomst is hetzelfde,
maar succesvolle events hebben wel iets gemeen; interactie en sfeer.

Graag zitten wij met u aan tafel om te bepalen op welke wijze het doel van uw evenement optimaal wordt bediend en wat onze rol als unieke dagvoorzitter daarin mag/moet zijn. Keuzes daarin zijn in belangrijke mate bepalend voor het succes en de beleving van uw evenement. Onderstaande videoclips geven u een impressie van de verschillende keuzes die wij in overleg met onze opdrachtgevers hebben gemaakt.

Miljoenenontbijt VNO/NCW regio west
Op de ochtend na Prinsjesdag, wisselen ondernemers van gedachten over de regionale consequenties van de miljoenennota. We brachten dynamiek én daagden de zaal uit mee te praten met de sprekers (waaronder President-directeur van Shell Marjan van Loon en de Haagse wethouder Karsten Klein) over energievraagstukken. Tevens verleidden wij de sprekers tot iets wat ze normaal niet snel 'en plein publique' zouden doen.

"Wat was het een feestje, gisteren in Diligentia! Niet in de laatste plaats dankzij de verrassende en sprankelende wijze waarop jullie ons miljoenenontbijt hebben geleid. Ik heb van veel kanten enthousiaste terugkoppeling gekregen. Mede namens de andere organisatoren: nogmaals heel veel dank voor jullie meedenken en meewerken in het voortraject. Dat was bijzonder. Respect voor de wijze waarop jullie de ‘klus’ geklaard hebben"
Paul van Delft, Regiomanager VNO-NCW Den Haag

***

FGH vastgoedprijs
Doorgaans een saaie opsomming van genomineerden, waarna een winnaar volgt. FGH wilde het echt ànders. Samen met organisator Livehouse events bedachten we een plan. Door de sprekers te interviewen en de prijsuitreiking van toegespitste 'livemuziek' te voorzien, werd het een feestelijk en enerverend geheel. De doelbewust informele en cabareteske insteek pakte goed uit in een tot dusver zeer conservatieve en stijve setting.

"Iedereen verwachtte droge kost maar kreeg een bruisende presentatie en muzikale begeleiding. Op afstand de beste FGH vastgoed prijsuitreiking ooit"
Peter Keur, directievoorzitter FGH Bank

"Ik geniet nog heel erg na bij de herinnering aan jullie optreden en denk met veel plezier terug aan julle warmte, speelsheid en professionalisme"
Nicoline van Straten, director strategy LiveHouse

***

Medewerkersdag Provincie Utrecht
De wens van de Provincie Utrecht was alle medewerkers mee te laten denken over de organisatie-ontwikkeling. Aan ons de taak dit toegankelijk te maken. In samenwerking met Effect Communicatie Groep maakten we met de medewerkers een symbolische reis naar de onbekende gebieden van de Provincie. Middels een ontspannen paneldiscussie, een cabareteske terugkoppeling, een spel met de deelnemers en muzikale ondersteuning stuurden we aan op verbinding, uit de overtuiging dat hiermee energie en ontwikkelkracht vrij komt.

"Geweldig hoe jullie deze eerste gezamenlijke aanzet van Mijn PU hebben begeleid. Met de benadering ‘stilstaan is geen optie’, hebben jullie iedereen letterlijk in beweging gekregen. Heel fijn dat de OR kon toelichten waarom zij kiest voor samenwerken en dat de directie daarop kon motiveren dat dit een oprecht bottum up proces is. En nu aan gang met ons nieuwe programma Spilter"
Hans Goedhart, secretaris Provincie Utrecht

***

Ledenavond Rabobank Noordwest Groningen
Hier werden de jaarcijfers en andere relevante ontwikkelingen gepresenteerd. Naast diverse sprekers was er de verkiezing van de toppioniers uit de regio. Dit betrof een beloning voor initiatieven niet alleen een maatschappelijk nut dienden maar daarnaast konden stoelen op een degelijke financiele basis. Omdat het voor de aanwezige 500 leden tevens een ‘uitje’ zou zijn, moest deze avond een combinatie van informatie en entertainment bevatten. Directe interactie met de zaal en een zeer informele sfeer bleken hiervoor de oplossing.

"We hebben enkel leuke reacties ontvangen op de avond. Met name dat e.e.a. zo fris en verrassend door jullie werd behandeld. Dat was een helder contrast met de verwachting die veel van onze klanten hadden. Jullie energieke uitstraling, enthousiasme en vakkundige leiding werd zeer gewaardeerd. Overall een geslaagde ledenavond, mede namens jullie zeer unieke bijdrage"

Audrey Antuma-Koops, directievoorzitter

***

Feestelijk symposium Faculteit Business en Economie HvA
Een jubileum, een verhuizing en een eigen voordeur. Naast de feestelijke reden wilde de Hogeschool van Amsterdam ook inhoudelijk echt wat neerzetten. We ontwikkelden samen met What Els Communicatie & Organisatie rondom het thema ‘Deeltijd maak(t) er werk van’ een programma boordevol interactie, interviews met de sprekers en discussie met de zaal. Daarnaast verluchtigden we de inhoud met korte interventies. Leerzaam èn aantrekkelijk.

"Jullie hebben ons een fantastische middag bezorgd. Iedereen ging met energie weg, doen jullie heel goed! We hebben veel complimenten gekregen. Verbazingwekkend dat je zo snel thuis bent in een toch onbekende omgeving. Ook je slotlied was onvergetelijk! Jullie hebben er echt een succes van gemaakt"
Hans Seubring, Manager parttime Business and Marketing Studies HvA